Enkel el ska vara en självklarhet

Trött på krångliga och dyra elavtal? Enkla elbolaget erbjuder – precis som namnet låter – enkel och förnybar el. Tänk dig ett lättförståeligt elavtal utan krångel och som dessutom erbjuder billigare elpris än snittet. Vi arbetar med experter som köper in förnybar el när priset är som mest fördelaktigt. På så vis kapar vi de högsta pristopparna och skapar en mer jämn priskurva över tid. Ingen kan lova något om framtiden men historiskt sett har det visat sig att Elfonden Relaxa varit billigare än snittet 78% av tiden, oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet. Med oss slipper du även onödiga prispålägg som du annars får med ett rörligt elavtal.

Tänk att kunna känna sig trygg med sin elkostnad under vinterhalvåret. Vem vill inte det? Med Elfonden Relaxa slipper du prischocken under de kallaste vintermånaderna. Här ska du känna dig trygg året om och lita på att våra experter arbetar hårt för att få ner just din elkostnad.

Vi erbjuder alltid klimatklok el. Varje kWh av den el som köps in kommer från sol, vind och vattenkraft – allt för att vi tillsammans ska vara med och bidra till en bättre miljö.

Har du också funderat på att skaffa solceller?

Det är du inte ensam om. Tänk att kunna producera egen el hemifrån. Helt fantastiskt!
Enkla elbolaget erbjuder marknadsledande paneler av högsta kvalitet som producerar maximalt under alla förhållanden. Allt för att du ska få ner dina elkostnader så mycket som möjligt.

Du kan vara lugn, di hjälper dig med installationen!

Köp ett komplett solcellspaket och få hjälp med allt från planering till din första kilowatt el med egna solpaneler – både klimatklokt och ekonomiskt. Solpanelen bidrar inte bara till billigare el, utan ökar även värdet på ditt hus. Elen som blir över kan du sälja tillbaka till oss, smart va? Följ din elproduktion enkelt från din mobil eller dator – både smidigt och roligt.

Vill du också ha enkel, klimatklok och långsiktigt prisvärd el? Det är superenkelt – allt det får du när du väljer Enkla Elbolaget.