Hjälp från ett bemanningsföretag

Jag insåg i veckan att butiken är i stort behov av extra bemanning, och eftersom det nu i dessa tider är svårt att anställa någon så bestämde jag mig för att hitta ett bra bemanningsföretag som kunde hjälpa mig med detta. Vi säljer ju kläder och diverse prylar i butiken och har ett stort lager som allt fraktas ifrån hem till mig som fungerar som butikens direkta lager. Jag hade dock velat ha ett separat lager så slipper det åkas runt så mycket så jag har hittat en superbra lösning, 3pl ehandel, då behöver jag inte packa eller frakta varorna utan det sköter alltså mitt bemanningsföretag lån utbetalning kvällar. Det känns otroligt bra eftersom då kan jag försäkra mig om att allt går enligt planen och hemma hos mig minskar stöket. Det har varit otroligt jobbigt att behöva ha allt hemma i ett rum, leta runt och sedan packa och fixa allting, väldigt otympligt. Med denna lösningen behöver jag inte oroa mig för olika logistiska problem. Nu när jag dessutom bara är en som jobbar heltid underlättar det enormt mycket! Det är inte heller så fruktansvärt dyrt, så en bra lösning helt enkelt! Att ha en enskild firma, eller en liten butik online som jag har gör det svårt att lösa den logistiska delen med frakt och liknande, dessutom är jag själv inte så organiserad av mig så att ha en extern part som hjälper mig med planeringen och lager är väldigt skönt.

 

Rena logistiktjänster så som leveransmetod sköter bemanningsföretaget också + kontakten med dessa. Så otroligt skönt att inte behöva oroa mig för att posten ska slarvas bort eller liknande, för det löser min externa tjänst åt mig. Jag kan alltså fokusera på kunderna och att utveckla mitt företag med hjälp av företagsflaggor.

 

Det är verkligen så skönt att få hjälp av ett bemanningsföretag, det underlättar otroligt mycket för mig som egenföretagare! Jag behöver inte oroa mig för lagret, och inte heller för kontakten med företag som ska hjälpa mig att leverera produkter. Dessutom vet jag att detta bemanningsföretag erbjuder hjälp med kundtjänst och liknande, vilket jag definitivt kommer använda mig av när företaget växt och kunder börjar ringa eller många behöver hjälp och jag inte kan ta emot alla samtal!